Loading...

Palkkahallinto

Palkkahallinnon hoitamisen olemme hinnoitelleet kuukausiveloitukseksi työntekijämäärän mukaisesti, jos olet säännöllinen työnantaja ja kertaveloitukseksi, mikäli työllistät satunnaisesti.

Opastusta ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen

Yrityksellesi saattaa koittaa päivä, jolloin tarvitaan yrittäjän työpanoksen lisäksi lisäresursseja tai osaamista. Monelle yrittäjälle ensimmäisen työntekijän palkkaaminen on kynnyskysymys. Me haluamme madaltaa tuota kynnystä, ja autamme sinua tulemaan heti ensi askeleelta työnantajaksi, joka hoitaa asiansa. Kerromme millaisia kustannuksia työnantajan tulee huomioida työntekijän palkkaamisessa ja miten käytännössä paperiasiat hoidetaan. Pohdimme kanssasi eri vaihtoehtoja ja autamme löytämään parhaita ratkaisuja sinun tilanteeseesi.

Olemme tukenasi työnantajan roolissasi

Työnantajana pääset tarjoamaan työtä myös muille, mutta se tuo mukanaan kuitenkin velvollisuuksia. Haluamme tukea sinua näissä vastuissa ja auttaa sinua olemaan hyvä työnantaja. Työsuhteen aikana olemme apunasi erilaisten sopimusten ja todistusten laadinnassa, vakuutusten hoidossa ja seuraamassa mm. työehtosopimusten muutoksia. Hoidamme palkkahallinnon yrityksellesi sopivalla tavalla – joko osittain tai kokonaisuudesta huolehtien. Helpoimmillaan sinun huolehdittavaksesi jää vain maksuperusteiden ilmoittaminen meille ja me hoidamme laskennan, palkkaerittelyiden lähetyksen, palkkojen maksun ja kaikki ilmoitukset viranomaisille.


Palkkahallintopalveluiden hintaan sisältyy

  • tunti- ja/tai kk-palkkojen laskenta
  • matkalaskujen käsittely
  • palkkaerittelyt työntekijöille sähköisesti tai paperilla
  • kausiveroilmoitus
  • palkkailmoitukset vakuutusyhtiöille vuosittain tai kuukausittain
  • vuosi-ilmoitus verohallinnolle
  • seuraamme ja tiedotamme työehtosopimusten muutoksista
  • tarvittaessa laadimme työsopimukset sekä työ- ja palkkatodistukset
  • työnantajavakuutustietojen seuranta ja päivitys

Palkkahallintopalveluiden palvelutasot ja hinnat


Säännöllisen työnantajan palkanlaskennat

PikkuLYHDE

2-4 hlöä
Hinta 82 €/kk

LYHDE -viisikko

5-10 hlöä
Hinta 137 €/kk

LYHDE –kymmenikkö

yli 10 hlöä
Hinta 16 €/hlö/kerta


Satunnaiset palkanlaskennat

Kirjanpitoasiakkaille

16 €/hlö/kerta + vuosi-ilmoitukset 28 €/kpl

Kerta-asiakkaille

20 €/hlö/kerta + vuosi-ilmoitukset 28 €/kpl

 

 

Sini Laulumaa

Olen Sini Laulumaa, Riihen perustaja ja pyöritän sen toimintaa omin käsin. Olen innostunut työstäni, ja suhtaudun omaan ammattiini innolla, aurinkoisella asenteella. Tykkään jalkautua asiakkaiden luokse, koska siten opin tuntemaan niin ihmiset kuin asiatkin. Byrokratian täyttämässä maailmassa haluan olla lähellä ihmisiä.

- Talouspalvelu Riihen yrittäjä


Puhelinnumero: 050 462 1500

S-posti: [email protected]


Ota yhteyttä