Loading...

Kirjanpito

Palvelua kiinteällä kuukausimaksulla

Tarjoamme kirjanpitoa kuukausiveloituksella. Sen sijaan, että laskisimme papereiden ja tulosteiden määriä, keskitymme rakastamaamme työhön. Voimme käyttää kaiken ajan paneutuen sinun talouteesi ja oppia ymmärtämään juuri sinun toimintaasi – elämääsi – papereiden takana. Kiinteä kuukausihinta tuo kirjanpidon hoitoon ennustettavuutta ja sinulle huolettomuutta. Yksinkertaistettu toimintamalli tuo tehokkuutta meidän omaan rutiiniimme. Meidän ei tarvitse kattaa monimutkaisen hallinnon kustannuksia myynnillämme, jolloin voimme tarjota kirjanpitopalvelumme yksinkertaisemmalla hinnalla.

Asiantunteva tuki rinnallasi

Kaikilla yrityksillä on kirjanpitovelvollisuus. Merkitystä on sillä, että kirjanpito hoidetaan vaadittujen säädösten ja lakien mukaan. Me Riihessä panostamme jatkuvaan itsemme kouluttautumiseen, jotta olemme aina ajanhermoilla ja voimme palvella asiakkaitamme jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tiedotamme myös asiakkaitamme heitä koskevista lainmuutoksista ja esimerkiksi työehtosopimusten muutoksista, jotka vaikuttavat kirjanpitoon.

Tietoa yrityksesi taloudesta päätöksen teon tueksi

Kirjanpidossa ja muun taloushallinnon hoidossa tärkein on ihminen – joku, joka asettaa luvut oikeille paikoilleen ja antaa sinulle mahdollisuuden nähdä kokonaiskuvan. Hyvänä tukena ymmärtävälle tekijälle ovat nykyaikaiset työmenetelmät ja ohjelmistot, joiden avulla saamme tiedon helppolukuisessa muodossa ja myös yhteistyötahoille oikean muotoisena, oikeaan aikaan.

Riihessä sähköinen taloushallinto kuuluu kaikille asiakkaille. Sähköinen taloushallinto ei ole vain isoja yrityksiä varten, vaan se on tarkoitettu helpottamaan jokaisen yrityksen arkea. Talouspalvelu Riihessa sähköinen osto- ja myyntilaskutusjärjestelmä kuuluu kuukausihintaan ja oikeasti paperiton taloudenhoito on arkea. Laskujen maksamisen voi siis hoitaa vaikka kännykän näytöltä. Palveluidemme toteutuksessa käytetään Tikon-ohjelmistoa ja NetTikon käyttöliittymää. Käyttöliittymään voi tutustua osoitteessa: http://www.nettikon.fi/. Tarvittaessa käytettävästä laskuhotellipalvelusta peritään maksua käytön mukaan.

Kirjanpito kuukausiveloituksella – palveluun sisältyy
  • juokseva kirjanpito suoriteperusteisesti
  • alv:n laskenta ja kausiveroilmoitukset
  • tilinpäätöksen laatiminen, tilinpäätösneuvottelu
  • veroilmoitus, ennakkoverojen seuranta ja muutoshakemukset
  • sähköinen osto- ja myyntilaskutusjärjestelmä
  • yritysneuvonta

Kirjanpitopalvelut toimii kuukausiveloituksella, jolloin kulu on helposti ennustettavissa. Palvelutaso määritetään yrityksen iän ja koon mukaan.


Hinnoittelu palvelutasojen mukaan:

 

Hyppy

Yrityksen ensimmäisenä tilikautena

Kun liikevaihto on 0-100 000 €/vuosi

Hinta 145 €/kk (alv 0%)


Oras

Yrityksen seuraavina tilikausina

Kun liikevaihto on 0-100 000 €/vuosi

Hinta 180 €/kk (alv 0 %)


Tähkä

Kun liikevaihto on 100 000-150 000 €/vuosi

Hinta 225 €/kk (alv 0 %)


Sato

Kun liikevaihto on 150 000-250 000 €/vuosi

Hinta 280 €/kk (alv 0 %)


Riihos

Kun liikevaihto on yli 250 000 €/vuosi

Hinta alk. 440 €/kk (alv 0 %)


Sini Laulumaa

Olen Sini Laulumaa, Riihen perustaja ja pyöritän sen toimintaa omin käsin. Olen innostunut työstäni, ja suhtaudun omaan ammattiini innolla, aurinkoisella asenteella. Tykkään jalkautua asiakkaiden luokse, koska siten opin tuntemaan niin ihmiset kuin asiatkin. Byrokratian täyttämässä maailmassa haluan olla lähellä ihmisiä.

- Talouspalvelu Riihen yrittäjä


Puhelinnumero: 050 462 1500

S-posti: [email protected]


Ota yhteyttä